Kurepalus saab taldrikuid lennutada

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paavo Reidla (vasakul) uuris vallavanem Priit Lombilt, kas võiks Vooremäele taldrikugolfiradasid rajada. Vallavanem leidis aga, et asugu need parem Kurepalus.
Paavo Reidla (vasakul) uuris vallavanem Priit Lombilt, kas võiks Vooremäele taldrikugolfiradasid rajada. Vallavanem leidis aga, et asugu need parem Kurepalus. Foto: Margus Ansu

Kurepalus said valmis üheksa taldrikugolfiväljakut, mis laiuvad laululava ümbruse metsas. Eriliseks teeb spordirajatise see, et selle rajamiseks kulunud 4000 eurost tasusid poole kohalikud ettevõtjad.

Ehkki Haaslava vallavalitsus pole taldrikugolfi mängimise võimalust veel kusagil reklaaminud ning väljakud ametlikult avada on plaanis alles 2. novembril, levib sõna kiiresti.

Möödunud nädalal oli autoparkla vallamaja kõrval pidevalt autosid täis ning kõik väljakud aktiivses kasutuses. «Pealampidega mängiti poole kaheksani õhtul,» kinnitas vallavanem Priit Lomp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles