Erna retkel jätkasid reedel kõik võistkonnad

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ernalased Salmistul dessandil.
Ernalased Salmistul dessandil. Foto: Karli Saul

Erna retke kolmandal päeval jätkasid võistlemist kõik starti läinud võistkonnad.

Retke pressiesindaja Urmas Reitelmann ütles BNS-ile, et reedeõhtuse seisuga ei olnud talle laekunud teateid mõne võistkonna või isegi üksiku võistleja katkestamisest, seega jätkasid võistlust kõik 24 starti läinud meeskonda.

Reede hommikuse seisuga juhtis Erna retke Scoutspataljoni võistkond, kellele järgnesid Kaitseliidu Põlva ja Järva maleva esindused.

Erna retk 2010 algas kolmapäeval. Kokku läks rajale 24 võistkonda kuuest riigist. Kolme võistkonnaga osaleb Kaitseliidu Harju malev, kaks võistkonda on välja pannud Kaitseliidu Tartu, Tallinna ja Järva malevad ning kõrgem sõjakool. Välisvõistlejaist on kahe võistkonnaga esindatud Soome ja Rootsi.

Ühe võistkonnaga alustasid maailma üheks raskeimaks peetud sõjalist võistlust Belgia ja Leedu, Kaitseliidu Põlva malev, politsei-ja piirivalveamet, Kirde kaitseringkond, Kaitseliidu Pärnu malev, Scouts-pataljon, Kuperjanovi jalaväepataljon ning Kaitseliidu Tallinna maleva Nõmme malevkond. Kaitseliidu Alutaguse malev on esindatud naiskonnaga. Vaatlejatena osalevad sel aastal ERNA retkel Hiina ja Gruusia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles