Ankruvaras mõisteti vangi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohus.
Kohus. Foto: Lauri Kulpsoo.

Kuressaare kohtumajas mõisteti reaalne vanglakaristus 32-aastasele Märdile, kes varastas tänavu Varese sadamas kalalaevadelt ankrud ja viis need vanarauaks.

«Rauasaag on mul kogu aeg igaks juhuks seljakotis,» vastas Märt küsimusele, kust ta ankrut kinni hoidvate rauast osade saagimiseks rauasae sai, kirjutas Saarte Hääl.

Oma sõnade kohaselt sõitis Märt renditud autoga lihtsalt sadamaid läbi ning kui kusagil mõni rauatükk vedeles, võttis mees selle kaasa.

Mustjala vallas Varese sadamas seisvad kalalaevad tundusid talle mahajäetutena ning ta oli oma sõnul kindel, et tegemist on lihtsalt mahajäetud rauakolaga, mis pole kellegi oma, ja ta otsustas sealt rauda võtta.

Kohus mõistis Märdile Varese sadamas toime pandud rauavarguse eest ühe aasta ja kolme kuu pikkuse vangistuse, millele lisandub varasema vangistuse kandmata osa, seega tuleb Märdil vanglas veeta kokku kaks aastat ja 24 päeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles