Rulluisumaraton sulgeb maantee

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rulluisumaraton.
Rulluisumaraton. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Maanteeinfokeskus annab ülevaate pühapäevastest teetöödest ja teede sulgemisest.

Kell 10-17 on seoses Tartu Rulluisumaratoniga liiklusele suletud Jõhvi-Tartu-Valga maantee Aoverest kuni Vahini (km-d 121,9-129,5). Ümbersõidud toimuvad Kärkna ja Vasula kaudu või Aovere ja Luunja kaudu

Täna asfalteeritakse teekatet Järva maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 92. kilomeetril 300-meetrilsel lõigul Mäo ümbersõidul. Kiirus on piiratud 50 km/h, üks sõidurada on suletud ja liiklust reguleerivad foorid.

Kuni 8. augustini on remondi tõttu suletud Võsu-Kotka maanteel olev Kotka sild. Nädalavahetusel Tallinna suunalt Viru Folgile sõitjail on soovitatav Käsmu sõita Viitna kaudu.

Tähelepanu! Mulgi rattarallist osavõtjad on täna teedel marsruudil Klaasepani-Orika-Holstre-Paistu-Sultsi-Ramsi-Raudna-Orika-Viiratsi-Kuudeküla-Karula. Ristmikel kehtivad ajutised kiiruspiirangud ja on võimalikud lühiajalised liiklusseisakud.

Esmaspäevast, 9.augustist on remonttöödeks liiklusele suletud:

- kuni 15. septembrini Viljandi maakonnas Kõo – Kolga-Jaani maantee 4. kilomeetril asuv Venevere sild (va jalakäijad). Ümbersõit toimub Rõstla ja Paenasti kaudu.

- kuni 31. augustini Viljandi maakonnas Kolga-Jaani - Oiu maantee 7. kilomeetril asuv Pissi sild. Ümbersõit on tähistatud Leie kaudu.

- 11. augustini teetruubi ehituseks Tartu maakonnas Nõo-Kambja maantee 8. kilomeetril. Ümbersõit toimub Arikese ja Virulase kaudu.

Esmaspäevast muudetakse liikluskorraldust Tallinn-Narva maanteel Loo-Maardu remondilõigult Nehatu külla sissesõidul. Palume jälgida ajutisi liikluskorraldusvahendeid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles