Võru maantee ehitus seisis kolm nädalat

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõukogude ajal varulennuväljaks ehitatud Võru maantee üleskaevatud teepool on juba mitu nädalat täis betoonplaatide tükke, mille äravedu algab uuel nädalal.
Nõukogude ajal varulennuväljaks ehitatud Võru maantee üleskaevatud teepool on juba mitu nädalat täis betoonplaatide tükke, mille äravedu algab uuel nädalal. Foto: Margus Ansu

Septembris alanud Võru maantee ümberehitus seisis kolm nädalat, kuna ehitusfirma kahtlustas viga maanteeviadukti projektis, ning juba alustatud teetööd ootasid vajalike kooskõlastuste taga.

AS Nordecon alustas Tartu läänepoolse ümbersõidu viienda lõigu ehitust 25. septembril. Esimesel nädalal kaevati üles Tõrvandi-Ülenurme valgusfooridega ristmik ning purustati Võru poole kulgevast teelõigust üks pool ehk kaks sõidurada. Peale seda aga ehitus katkes ning seisis veel eilegi.    

«Ega meile ei meeldi, et seal töö ei käi, ja me oleme sellel teemal ka töövõtjaga suhelnud, aga meil ei ole võimalik väga palju sanktsioneerida,» kommenteeris olukorda maanteeameti Lõuna regiooni ehitusvaldkonna juht Janar Taal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles