Pilte unenäomaailmast

Merilyn Merisalu
, TÜ teatriteaduse magistrant
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvustaja nägi Gabriela Liivamägi lavastuses «Selgroogupidikoos» sihvakaid tegelasi, kelle ta mõttes tituleeris ühiste joonte tõttu kuulsa muusikuga nais-Bowiedeks. Neid mängivad Maarja Jakobson (vasakul) ja Kristel Leesmend.
Arvustaja nägi Gabriela Liivamägi lavastuses «Selgroogupidikoos» sihvakaid tegelasi, kelle ta mõttes tituleeris ühiste joonte tõttu kuulsa muusikuga nais-Bowiedeks. Neid mängivad Maarja Jakobson (vasakul) ja Kristel Leesmend. Foto: Gabriela Liivamägi

Üks pilt ütlevat rohkem kui tuhat sõna. Fotograaf Gabriela Liivamägi lavastuses on tekst ainult aimatav. See-eest näeb põnevaid pilte laval enam kui küll. Nende mõtestamine jääb aga iga vaataja enda hooleks.

«Selgroogupidikoos» on Liivamägi lavastajadebüüt, kus on selgelt näha fotograafi käekirja. Tekst on lavastuses tagaplaanil, õigem oleks öelda, et seda peaaegu polegi. Väga tähtis on hoopis visuaalne külg.

Juba enne etenduse algust taban end mõttelt, kui ilusaid ja põnevaid fotosid sellest

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles