Haldjapere mängumaa sündis laste ideedest

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haldjapere mängumaa omanikud Kristi Terep (vasakul) ja Mariliis Tähepõld soovivad pakkuda võimalikult kodust olemist.
Haldjapere mängumaa omanikud Kristi Terep (vasakul) ja Mariliis Tähepõld soovivad pakkuda võimalikult kodust olemist. Foto: Kalev Saar

Paberimuuseumi endistes ruumides Kastani tänavas alustab novembrist tööd Haldjapere mängumaa, mis on kasvanud senisest poole suuremaks ning moodsate mängukeskuste kõrval pakub kodust olemist.

Haldjapere mängumaa omanike Mariliis Tähepõllu ja Kristi Terepi sõnul tuli paberimuuseumisse kolimine justkui kingitusena. «Jah, see oli meile tõeline õnn, sest olime unistanud suuremast ruumist juba aastaid,» lausus Tähepõld.

Peale selle, et suuremad sünnipäevad ei tahtnud enam samas majas asunud ruumidesse ära mahtuda, oli Haldjaperel kogunenud lattu hulgaliselt asju, mida ei saanud kuidagi kasutada. Uuel pinnal on mängumaa käsutuses 170 ruutmeetrit, mille sisustamisel on kasutatud peamiselt laste ideid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles