Statoil ehitab iseteeninduspesulat

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalda tee Statoili tankla juures algab selvepesula ehitus.
Kalda tee Statoili tankla juures algab selvepesula ehitus. Foto: Risto Mets

Alles hiljaaegu Võru tänava liiklussõlmes tankla täielikult ümber ehitanud Statoil täiendab oma teenuste valikut mujalgi Emajõelinnas. Näiteks avab firma detsembri alguses oma Kalda tee tankla kõrval selvepesula.

Ilmselt on paljud tartlased mõelnud Kalda tee ääres juba paar päeva aiaga piiratud ala silmitsedes, et mis võiks sinna tulla. Tartu Postimees uuris ja sai teada, et sinna rajatakse selvepesula, mida inimesed saavad kasutada oma müntidega ning tanklahoonesse arveldama minema ei pea.

Klientide käsutusse tulevad survepesurid, pesuained ja vaha, mida iseseisvalt kasutada, rääkis Statoili turundusdirektor Diana Veigel. Et selline pesemisviis on muutunud autojuhtide seas väga populaarseks ning Tartusse on samalaadseid teenindusjaamu kerkinud mitmel pool mujalgi, otsustas ka tanklakett sellele rongile hüpata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles