Linnamuuseum korraldab mereteemalise linnalaagri

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiek in de Kök.
Kiek in de Kök. Foto: Priit Simson

Tallinna Linnamuuseum korraldab 17.-19. augustini mereteemalise linnalaagri kunsti- ja ajaloohuvilistele lastele vanuses 11-15 aastat.


Laagri jooksul saavad lapsed külastada erinevaid Tallinna muuseume, tutvutakse uuenenud Kiek in de Köki suurtükitorni, Lennusadama ja teiste põnevate kohtadega, teatas muuseumi arendusjuht Kalmar Ulm.

Uuritakse laevamudeleid ja 19. sajandi kunstnike mereteemalisi töid. Oma kunstiannet saab igaüks ka ise proovida mere ääres maalides ja joonistades. Iga päev pakutakse lastele kerget einet.

Linnalaager toimub kella 11-16, osavõtutasu on 360 krooni (kaasa võtta kehtiv kuukaart või bussipiletid). Laagrilisi oodatakse Linnamuuseumisse 17. augustil kell 11. Kogunemine Vene 17 hoone eeskojas. Laagrisse saab registreeruda kuni 16. augustini meiliaadressil ade.lehtse@linnamuuseum.ee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles