Festival annab noortele tiivad

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elleri muusikakooli helistuudios tegi eile lõuna paiku proovi ansambel Innersound, kus laulab Elina Hokkanen, mängib kitarri Johannes Laas (vasakult), löökpille Jan Kulbin ja bassi Karl Tammaru. Bänd esineb festivali kavas laupäeval õhtul Genialistide klubis.
Elleri muusikakooli helistuudios tegi eile lõuna paiku proovi ansambel Innersound, kus laulab Elina Hokkanen, mängib kitarri Johannes Laas (vasakult), löökpille Jan Kulbin ja bassi Karl Tammaru. Bänd esineb festivali kavas laupäeval õhtul Genialistide klubis. Foto: Kristjan Teedema

Milleks on tarvis festivali IDeeJazz? Hea muusika sõbrad saavad kontsertidel kindlasti elamusi, aga seda muusikapidu on tarvis ka instrumentalistidel ja vokalistidel, eriti just nende noorematel kolleegidel.

Üks seekordsel festivalil esinevaid noorte muusikute bände on Innersound. Eile hommikul Elleri muusikakooli uue maja stuudios proovi teinud ansambli trummar Jan Kulbin ütles, et programmis ülesastumine annab kogemusi.

Ta tõi võrdluseks spordi. Kui ikka teha mingil alal trenni, tekib soov ka võistelda publiku ees. «See annab väga hea tunde,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles