«Eestimaa uhkus» – juba kümnendat korda!

Arter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullused uhkused: igal aastal valitakse välja kümmekond uhkusetiitlit väärt lugu. Pildil lugude kangelased, nende seas ka saatejuhid Annely Adermann ja Märt Treier ning žürii esimees Eri Klas.
Mullused uhkused: igal aastal valitakse välja kümmekond uhkusetiitlit väärt lugu. Pildil lugude kangelased, nende seas ka saatejuhid Annely Adermann ja Märt Treier ning žürii esimees Eri Klas. Foto: TV 3

Taas ootab TV 3 vihjeid heategijate kohta, et neid aasta lõpul terve Eesti ees tänada ja tunnustada.

Teada anda võib kõigist, kel on suur süda ja abivalmis meel ning kes kangelasliku käitumise ja õilsate tegudega teistele eeskujuks saanud. Olgu siis väikesed või suured elupäästjad, nõrgemate kaitsjad, kaaskondlasi innustavad külasädemed – kõik head inimesed, kes on teinud rohkem, kui neilt oodata oskaks. Saabunud info vaatab auväärt ühiskonnategelastest koosnev žürii üle juba novembri keskel ning teeb esitatud kandidaatide seast lõpliku valiku.

Kangelaste lood jõuavad eetrisse «Seitsmestes uudistes» ning kogu projekt tipneb südamliku ja särava tänugalaga, mida juhivad Annely Adermann ja Märt Treier ning kus kangelasi austavad oma kohalolekuga avaliku elu tegelased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles