Mariel Gregor: pakutud võimaluste kasutamine

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariel Gregor.
Mariel Gregor. Foto: Peeter Langovits

Eesti võrkpalliklubide mänge vaadates taban end tihti mõttelt – kuidas suudavad seni pingipoisi rollis olnud mängijad enamasti esimese saadud võimaluse edukalt ära kasutada? Käsi ei värise, tullakse ja lüüakse.  

Eelmisel hooajal nägi seda näiteks Tallinna Selveri toona 18-aastase Oliver Orava puhul, kes korduvalt väljakule saadeti, kui «tulekahju» käes oli, ja ta vedaski oma meeskonna lootusetust seisust võidule, korduvalt. Sel hooajal on palju räägitud Tartu Bigbanki vaid 17-aastasest Robert Viiberist, kes on ootamatult tõusnud meeskonna esisidemängijaks. Ja need on Eesti tippklubid, mitte viimase otsa meeskonnad.  

Tartus on pärast Renee Teppani (snd 1993) Itaaliasse siirdumist ja Argo Meresaare vigastusi sel hooajal saanud diagonaalründaja kohal palju minuteid 23-aastane Taavi Nõmmistu, kes mitu aastat statisti rollis ehk puhas pingimees olnud. Ja kogub kenasti punkte, hetkel on Nõmmistu Eesti-Läti ühisliiga resultatiivsuselt viies mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles