Festivalid andsid nädalavahetusel politseile lisatööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Folki eristab teistest suvefestivalidest erinev õhustik.
Viru Folki eristab teistest suvefestivalidest erinev õhustik. Foto: Viru Folk

Nädalavahetusel Viljandis ja Käsmus toimunud festivalid tõid politseile pisut lisatööd, peamiselt registreeriti avaliku korra rikkumisi või tegeldi joobes alaealistega.

Viljandis toimunud festivalil Rock Ramp registreeriti PPA pressiesindaja Kristina Kostina sõnul kolm avaliku korra rikkumist. Vanematele anti üle 14 alkoholijoobes alaealist.

Laupäeva öösel kell 1.22 helistas politseisse murelik kodanik, kes kurtis, et kuskilt linna poolt tuleb vali muusika. «Kui kodanik sai teada, et tegemist on üritusega Rock Ramp, mis peaks iga hetk lõppema, oli ta nõus veel natuke muusikat kuulama,» märkis Kostina.

Käsmus toimunud Viru Folk möödus Lääne-Virumaa politsei hinnangul rahulikult, teada anti kahest vahejuhtumist. PPA pressiesindaja Mari Riina Rist märkis, et Vihula vallas oli ürituste ajal väljas tööd tegemas kohalikud piirkonnapolitseinikud.

Politseile teatas turvatöötaja laupäeva hommikul kella 4.26 ajal, et pidas kinni mehe, kes oli tarbinud kanepit. Politsei tegi mehele narkotesti, mille tulemused selguvad ekspertiisis.

Poole kaheksa ajal hommikul tuli teade, et Käsmu bussipeatuses on noorukid, kes laamendavad. «Sündmuskohal selgitas patrull välja, et noored olid lihtsalt ülemeelikus tujus ja ootasid bussi,» lisas Rist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles