Ojuland: kotisaaga on mind viimaste aastate jooksul motiveerinud

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahva Ühtsuse Erakond valis Türil toimunud üldkogul esinaiseks Kristiina Ojulandi.
Rahva Ühtsuse Erakond valis Türil toimunud üldkogul esinaiseks Kristiina Ojulandi. Foto: Tairo Lutter

Kristiina Ojuland rääkis täna Rahva Ühtsuse Erakonna üldkogul muuhulgas, et furoor tema käekottide ümber on teda viimastel aastatel palju motiveerinud. 

Ojuland tunnistas tänasel üldkogul, et paljud tema toetajad, sõbrad ja nõuandjad on andnud talle nõu muuta oma välimust. «Iga teine PR-spetsialist annab mulle hea meelega tasuta nõu, kuidas oma imidžit muuta,» rääkis Ojuland, kuid kinnitas, et jätkab oma käekottide kandmist. Ta ütles, et iga kord, kui ta kott ilmub uudistesse, veebilehtedele ja kommentaariumitesse, siis ta küsib endalt: «Kui mu kott on tähelepanu keskmes, kas see tähendab, et ma ei tee piisavalt oma rahva ja riigi jaoks?»

«Kui koti uudis kusagil jälle välja ilmub, ilmub minu sees välja sisemine mootor, mis innustab mind tegema rohkem nii, et inimesed näeksid, mida ma tegelikult teen,» tunnistas Ojuland, et tema käekotist rääkimine annab talle vaid motivatsiooni edasi tegutseda. 

«Kott võib olla see ja teine, tähtis on see, mida ma poliitikuna teen,» ütles Ojuland ning lisas, et on valmis tegema järgnevatel aastatel tööd koos Rahva Ühtsuse Erakonnaga Eesti heaks.

Ojuland rääkis, et viimane aasta on olnud tema jaos suur muutuste ja õppimise aeg. «Kahtlemata ei osanud ma seda paar aastat ette näha, et Eestisse tekib üks uus erakond, mille juhiks ma kandideerin. Küll aga ma ei välistanud seda,et ma oleksin kunagi võinud  kandideerida oma eelmise erakonna juhiks. Põhimõtteliselt see liidri mõte polnud minu jaoks uus, rääkis erakonna esinaine.» Ta on õnnelik, et talle on antud fantastiline võimalus teha midagi rohujuure tasandil oma kätega ja nende inimeste toel, kes on erakonnaga ühinenud. «See annab meeletult palju jõudu ja enesekindlust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles