Palmihoone vanim asukas kannatas remondi välja

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli botaanikaaia juhataja Jüri Sild on palmihoone remondiga väga rahul ning usub, et suurt tööd pole seal ehitajatel tarvis teha hea mitukümmend aastat.
Tartu ülikooli botaanikaaia juhataja Jüri Sild on palmihoone remondiga väga rahul ning usub, et suurt tööd pole seal ehitajatel tarvis teha hea mitukümmend aastat. Foto: Margus Ansu

Botaanikaaia palmihoones kevadel alanud põhjalik remont on lõppenud, kuid külastajad sinna uudistama veel ei pääse, sest aednikel tuleb ehitajate eest mujale kolitud taimed taas oma kohale seada.

«Ehitustööd on lõppenud ja ehitajadki siit lahkunud,» ütles botaanikaaia juhataja Jüri Sild. «Uued radiaatorid on soojad, kõik süsteemid toimivad. Ehitaja sai oma tööga hästi, isegi väga hästi hakkama.»

AS Eviko alustas palmihoone põhjalikku remonti mai viimastel päevadel. Ligi 400-ruutmeetrises ja maksimaalselt 22 meetrit kõrges hoones vahetati vana küttesüsteem välja uue vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles