Jõelähtme vald loosib elanike vahel välja 1500 eurot

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta lõpus sõitis Jõelähtme vallas ringi vallavalitsuse buss, et inimesed saaksid end kerge vaevaga valla elanikuks registreerida.
Eelmise aasta lõpus sõitis Jõelähtme vallas ringi vallavalitsuse buss, et inimesed saaksid end kerge vaevaga valla elanikuks registreerida. Foto: Liis Treimann

1. novembril algas Jõelähtme vallas traditsiooniline rahvastikuregistri kampaania «Jätame maksud endale!».

Need, kes ennast valla elanikeregistrisse lasevad kanda, loositakse välja meened, mida saab valida: kas kümne korra tasuta pääse Loo ujulasse või kingituseks kaunis valla kruus.

Peale selle loositakse välja kaks kopsakamat auhinda. Vallavanem Andrus Umboja sõnul on erinevalt eelnevatest aastatest tänavune kampaania uudne, sest sellesse on kaasatud kõik valla elanikud. «Auhinnad loositakse välja kahes kategoorias: uute registreerujate vahel ja valla kõigi registrijärgsete täisealiste elanike vahel,» kinnitas vallavanem.

Esiteks läheb loosimisele 1500 eurot käesoleval aastal Jõelähtme valda registreerunud täisealiste elanike vahel, kes on ka tuleva aasta 1. jaanuari seisuga Jõelähtme valla elanike registris.

Teine 1500 eurot loositakse välja kõigi täisealiste valla elanike vahel, kelle registrijärgne elukoht seisuga 1. jaanuar 2015 on Jõelähtme vald.

Valla elanikuks saab registreeruda id-kaardiga, tavaposti teel või valla kantseleis. Registreerumiseks on võimalik ka ametnik koju tellida kui helistada telefonile 53 120 223.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles