Skulptorid avavad galeriis oma suhte ajaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ajajoone» on kureerinud ja kujundanud skulptuuriüliõpilane Andres Mäekallas, kunstnikunimega Andres Sütevaka (pildil vasakul).
«Ajajoone» on kureerinud ja kujundanud skulptuuriüliõpilane Andres Mäekallas, kunstnikunimega Andres Sütevaka (pildil vasakul). Foto: Kristjan Teedema

Nooruse galeriis Riia mäel avatakse täna kell 17 Tartu kõrgema kunstikooli skulptuuriosakonna vilistlaste ja õppejõudude näitus «Ajajoon». Väljapanekule annab rahvusvahelise mõõtme asjaolu, et osalevad ka Barcelona partnerkõrgkooli õppejõud.

«Ajajoone» on kureerinud ja kujundanud skulptuuriüliõpilane Andres Mäekallas, kunstnikunimega Andres Sütevaka (pildil vasakul). Ta on Kataloonia pealinna Barcelonaga samuti tihedasti seotud. Nimelt naasis ta sealt hiljuti pool aastat väldanud õpinguilt.

Eile pärastlõunal alustas ta koos Carles Torné (tagaplaanil paremalt), Manel Clemente ja Mercè Tia­naga näituse ülespanekut. Vaadata saab ka nende kolleegide Joan Artìgase, Maise Cor­rali ja Emiliano Lorenzo töid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles