Nooruslik festival rändas kaugesse aega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli E = mc2 esinemise võttis festivali publik 1. novembril Tartu Uues Teatris vastu uhke aplausi ja püstitõusmisega. Ekraanile oli aeg-ajalt kuvatud sama bändi pilt peaaegu samas koosseisus aastast 1983.
Ansambli E = mc2 esinemise võttis festivali publik 1. novembril Tartu Uues Teatris vastu uhke aplausi ja püstitõusmisega. Ekraanile oli aeg-ajalt kuvatud sama bändi pilt peaaegu samas koosseisus aastast 1983. Foto: Merike Lill

Mark Twainile mõeldes: faktid kõigepealt, seejärel võib neid omatahtsi väänata. Faktid on need, et festival IDeeJazz toimus neljandat korda, selle peakorraldaja on Oleg Pissarenko ja korraldustoimkond toetub Elleri kooli rütmimuusika osakonnale.

Kolmele päevale jagunenud festival on üha selgemalt ja kindlamalt asunud Eesti džässimaastikule oma näo ja meeleoluga: see nägu on südamlik ja nooruslik.

Katsusin jõudumööda vaadata üle kõik tähtsamad kontserdid ja sealt settinud muljed on mitmekesised, nii äratundmisi kui üllatusi pakkuvad. Leheloo maht ei lase kõiki esinejaid ühejagu kiita, mõned eredamad märgid seega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles