Noored õmblesid padjakuhja

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmatsalu põhikooli kaheksanda klassi õpilane Angelica Angel Saarna juhtis koolis ettevõtmist, mille tulemuseks on 42 erikujulist patja kooli kahes puhkenurgas. Padjad meisterdati käsitöötundides.
Ilmatsalu põhikooli kaheksanda klassi õpilane Angelica Angel Saarna juhtis koolis ettevõtmist, mille tulemuseks on 42 erikujulist patja kooli kahes puhkenurgas. Padjad meisterdati käsitöötundides. Foto: Margus Ansu

Ilmatsalu koolimaja kolmanda korruse kaks koridorinurka on viimastel nädalatel täitunud suure hunniku patjadega, mille hõivamise pärast käib vahetunni ajal õpilaste vahel isegi väikene nagin.

Nagin käib nalja ja naeruga. Kui puhkealale läheneb padjaklubi idee autor, kaheksanda klassi õpilane Angelica Angel Saarna, siis tehakse temalegi lahkelt ruumi, sest selle tüdruku taktikepi all on pool kooliperet terve sügis tegelnud kõigi nende patjade väljalõikamise, õmblemise ja täitmisega.

Rõõm saavutatu üle on suur, sest kaks halli kivipõrandanurka on nüüd koolimajast kadunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles