Kortermajade vahele tekkis uudismaa

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülesküntud murukamarast Jõgeva magalarajoonis on saanud omamoodi vaatamisväärsus. Kohalikud ootavad põnevusega, mis saab uudismaast edasi.
Ülesküntud murukamarast Jõgeva magalarajoonis on saanud omamoodi vaatamisväärsus. Kohalikud ootavad põnevusega, mis saab uudismaast edasi. Foto: Kristjan Teedema

Laupäeval nägid paljud Jõgeva Liiva ja Tellise tänava kortermajade elanikud koduakendest vaatepilti, mis pani neid kukalt kratsima. Hästi hooldatud muruplatsil kündis traktor uudismaad.

Üks vanem naine otsustas tellida traktori ja künda keset elurajooni omale kartulimaa, rääkis Tartu Postimehele kohalik elanik Reili Laht. «Ümberkaudsete majade elanikud on hämmingus ja ei oska seisukohta võtta,» kirjeldas ta. Uudismaa on jäetud pärast laupäevast kündmist seisma. Adra hõlmad on tõmmanud murukamara alt välja ka palju kiviklibu.

Naisterahvaga, kes kutsus läheduses asuvatelt aiamaadelt traktoristi majade vahele, Tartu Postimehel eile kohtuda ei õnnestunud. Trepikoja uks Liiva tänaval oli lukus ning ükski kohalik elanik, kes käis eile pärastlõunal vastset künnitööd uudistamas, teda ei tundnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles