Tartu Bigbank jõudis takistuste kiuste Bühli

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Bigbanki võrkpallimeeskond peab täna Saksamaal esimese eurosarja mängu, kui CEV Cupi raames minnakse vastamisi Bühli Ingersolli klubiga. Möödunud hooajal pallis Bühlis ka kaks Eesti koondislast, nurgaründaja Martti Juhkami ja tempomees Andri Aganits.

Argentiinlasest peatreener Ruben Wolochin meenutab oma käe all mänginud eestlasi hea sõnaga. «Andri ja Martti olid mõlemad väga professionaalse suhtumisega ja tasemel mängijad ja mina oleksin neid hea meelega ka sel hooajal Bühli ridades näinud, ent raha paneb asjad paika,» sõnas vene juurtega, ent Argentinas üles kasvanud mees. «Olen Soomes töötanud ja tean teie võrkpalli üsna hästi. Eesti on huvitav koht – nii väike riik, aga häid mängijaid tuleb palju,» ütles ta.

Tartu meeskonna plussiks peab Wolochin nooruslikkust. «Ootan tasavägist kohtumist, Tartu on üsna noor meeskond ja mängib kindlasti väga innukalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles