TTÜ võrkpallurite jaoks lõppes eurosari kahe mänguga

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TTÜ võrkpalliklubi kaotas eile CEV Challenge Cupi kordusmängu Rumeenias sealsele Dej Unireale sama skooriga nagu avamängus – 1:3. Seega on TTÜ euroteekond selleks hooajaks lõppenud. Erinevalt avamängust ületas TTÜ vastaseid nii blokipunktide arvestuses (15:10) kui servi vastuvõtul (58%:54%). Rünnakul olid edukamad Deji mängijad (48%:46%).

«Saime paremini vastu, ent mehed olid ikka suuremas ärevuses kui Eesti-Läti ühisliiga kohtumiste ajal. Aga eks nii see kogemus tulebki. Kokkuvõttes saime kaks tugevat mängu ja usun, et koduliigas suudame seetõttu nii mõnegi mängulõpu enda kasuks pöörata,» rääkis peatreener Janis Sirelpuu.

Eestis esimese lapse sündi ootav Madis Pärtel ei saanud seetõttu meeskonda aidata, nii langes avamängus servi vastuvõtul suur koormus 18-aastasele Alari Saarele. Kordusmängus mängitas Sirelpuu libero kohal Kristjan Jürimad. «Tundsin Madisest väga suurt puudust, aga mis teha,» ütles juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles