Sulgpallurid võitlevad edasipääsu nimel

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne võistlusi treenisid sulgpallurid Heiko Zoober (oranžis), Kati Tolmoff (mustas), Kristin Kuuba (valges) ja Mihkel Laanes (sinises) Annelinna spordihallis segapaarismängu.
Enne võistlusi treenisid sulgpallurid Heiko Zoober (oranžis), Kati Tolmoff (mustas), Kristin Kuuba (valges) ja Mihkel Laanes (sinises) Annelinna spordihallis segapaarismängu. Foto: Kristjan Teedema

Täna algab Tallinnas Euroopa võistkondlike meistrivõistluste valikturniir, millest võtab osa kümneliikmeline Eesti koondis. Üheksa neist on Tartumaalt.

Peatreener Mart Siliksaar ütles, et kogu koondis on hoolikalt harjutanud. «Oleme tohutult tööd teinud, püüdsime luua koondislastele harjutamiseks head tingimused,» rääkis ta.

Koondisse kuulub kümme inimest: neli mängijat kuuluvad Triitoni klubisse, kolm mängijat on Tartu ülikooli akadeemilisest spordiklubist ja kaks Nõo sulgpalliklubist. «Kümnest mängijast üheksa on Tartumaa inimesed – see on praegu Eesti koondis sellel spordialal, selline on tähtede seis,» rääkis Siliksaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles