Prokurör on Viljandi koolitulistamise asjas napisõnaline

Marko Suurmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prokuratuur asus eelmisel kolmapäeval seisukohale, et tal ei ole Viljandi koolitulistamise kohta avalikult midagi öelda ning uurimise käiku ei kommenteerita.

Eile teatas Lõuna prokuratuuri pressiesindaja Kristina Kostina, et kahtlustatavale on määratud ekspertiisid ning jätkub tõendite kogumine sündmuse asjaolude ja põhjuste väljaselgitamiseks. «Kuid uut infot ei ole praegu võimalik avaldada,» lõpetas ta lühikese kirjaliku vastuse Sakalale.

Teada on, et tulistamise omaks võtnud 15-aastase Vahuri tervisliku seisundi uurimiseks on prokurör Kaire Hänilene tellinud nii kohtupsühhiaatrilise kui ka -psühholoogilise ekspertiisi. Suuresti arstide hinnangust sõltub see, kas prokurör peab kohtus tõestama vaid, et noormees tulistas ja tappis õpetaja, või tuleb kohtus selgeks saada ka traagilise sündmuse põhjused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles