Kadaka park saab koerte jalutusväljaku

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: KOERAD :TALLINN, EESTI, 05AUG14.
tl/Foto TAIRO LUTTER/POSTIMEES
TLMPM03: KOERAD :TALLINN, EESTI, 05AUG14. tl/Foto TAIRO LUTTER/POSTIMEES Foto: Tairo Lutter / Postimees

Mustamäel Kadaka pargis  avatakse  vastvalminud koerte jalutusväljak. Jalutusväljakul on kaks jalutusala suurtele ja väikestele koertele.

Mustamäel Kadaka pargis asuval koerte väljakul on kaks aiaga piiratud jalutusala – üks väikestele koertele ja teine suurtele koertele.

Mõlemal platsil on viis agility elementi. Agility on koeraspordiala, kus koer läbib aja peale ja kindlas järjestuses mitmesugustest takistustest koosneva raja, mille juures on peamine inimese ja koera omavaheline koostöö ja kontakt.

Kadaka pargi suurte koerte väljakul on kiik, slaalomi postid, hüppetakistus, A-takistus ja tunnel ning väikeste koerte väljakule on paigutatud rõngas, rippsild, nelja kaldega poom, käänakuga tunnel ja tasakaalupukid.

Tallinna koerte ja kasside pidamise eeskirja kohaselt peab koer olema avalikus kohas alati jalutusrihma otsas, lahtiselt võib koera jooksma lasta ainult aiaga piiratud koerte jalutusväljakutel. Kõik väljakud on varustatud ka ekskremendikastide ja biolagunevate kottidega, et oleks mugav oma lemmiku järelt koristada. Linn korraldab rajatud koerte jalutusväljakutel regulaarset koristamist ja ekskremendikastide täitmist kottidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles