Microsoft meelitab tasuta Office’i ja uue nutikellaga

Kuldar Kullasepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erinevalt mitmetest teistest aktiivsusmonitoridest ei vaja Microsoft Band tööks tingimata kõrvale sama tootja loodud Windows Phone’i operatsioonisüsteemi kasutavat nutiseadet, vaid sobitub ka teiste platvormidega.
Erinevalt mitmetest teistest aktiivsusmonitoridest ei vaja Microsoft Band tööks tingimata kõrvale sama tootja loodud Windows Phone’i operatsioonisüsteemi kasutavat nutiseadet, vaid sobitub ka teiste platvormidega. Foto: AP/Scanpix

Tehnoloogiahiid Microsoft on seni jätnud endast mulje kui konservatiivselt oma asja ajavast ettevõttest. Viimased sammud aga näitavad, et Microsoftis puhuvad värskemad tuuled.

Möödunud nädalal avaldas Microsoft mitu olulist uudis­t, mis viitavad suunamuutusele ettevõtte strateegias. Muuhulgas teatas maailma tuntuima ja enimkasutatud kontoritarkvara Office arendaja, et populaarsed Word, Excel ja PowerPoint on mobiilseadmetes kasutamiseks edaspidi tasuta.

Seni sai Office’i dokumente tasuta ainult vaadata, nende loomiseks ja muutmiseks pidi olema kehtiv Office 365 tellimus. iOS-seadmete kasutajad saavad Office’i paketi rakendusi juba nüüd tasuta pruukida, Androidi kasutavatele tahvelarvutitele mõeldud tasuta Office’i versioon muutub kättesaadavaks 2015. aasta algul. Veidi pärast seda lisandub ka võimalus laadida alla tarkvarapaketi üksikuid programme nagu Word või PowerPoint.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles