Jõhvi vallavanem Tauno Võhmar liitus Reformierakonnaga

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Mumm / Postimees

Reformierakonnaga otsustas liituda parteitu Jõhvi vallavanem Tauno Võhmar, kes sai ühtlasi 8500. reformierakondlaseks.

«Reformierakonna juhid ja omavalitsusjuhid, kellega olen koostööd teinud, on mulle sümpaatsed ja mõttelaadilt sarnased, nad on tulemusele orienteeritud ja peavad kokkulepetest kinni. Just reformierakondlased on kõige aktiivsemalt ja initsiatiivikamalt tundnud huvi Jõhvi käekäigu ja probleemide vastu,» kommenteeris Võhmar liitumist Reformierakonnaga.

«Samuti jagan Reformierakonna arusaama riigi toimimisest – enne, kui jagada, tuleb teenida ning iga inimene on ise parem otsustaja oma huvide üle kui riik,» ütles Võhmar.

Jõhvi vallavanem Tauno Võhmar töötab omavalitsusjuhina kaheksandat aastat, olles varasemalt olnud ka Toila vallavanem ja Toila vallavolikogu esimees.

Reformierakonnaga on viimasel ajal teiste hulgas liitunud motokrossisõitja Juss Laansoo, Kaitseliidu Harju Maleva asutajaliige Vello Siidar, tantsutreener Martin Parmas, Tallinna Inglise Kolledži direktor Toomas Kruusimägi, Lääne-Viru maavanem Einar Vallbaum, Jõhvi tööstuspargi juhatuse esimees Teet Kuusmik, Elva lastekodu direktor Kai Räisa ning Puhja, Viiratsi ja Juuru vallavanemad.

Reformierakonda kuulub tänase seisuga 8500 liiget ja Reformierakonna Noortekogusse üle 5000 liikme, olles sellega Baltimaade suurim noorteorganisatsioon. Reformierakonna juures tegutsevad ettevõtlike naiste klubi NaiRe, seenioridekogu ja Kodanikuhariduse Sihtasutus (Liberalismi Akadeemia).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles