Vanalinna keldriruumidesse otsitakse jätkuvalt söögikoha tegijat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Firma, kes pidi Laia ja Vaimu tänava nurgal oleva maja keldrisse pagaritöökoja rajama, hüppas viimasel hetkel alt ära.
Firma, kes pidi Laia ja Vaimu tänava nurgal oleva maja keldrisse pagaritöökoja rajama, hüppas viimasel hetkel alt ära. Foto: Martin Ilustrumm

Linnavolikogu otsustas juba tüki aja eest anda vanalinnas Lai tn 34//Vaimu tn 3 hoones paiknevad äriruumid toitlustusasutuse avamiseks üürile, ent kõik senised katsed seal kohvikut käivitada on luhtunud.

«Varasemad rentnikud pole suutnud lepingutingimusi täita, kuna ruumid vajavad arvestatavaid investeeringuid,» ütles Kesklinna vanem Alar Nääme. Kolme aasta eest üritati ruumides käivitada pagaritöökoda, ent see plaan jooksis liiva.

Nüüd on taas kavas korraldada ruumide üürile andmiseks eelläbirääkimistega pakkumine. Tingimuseks on, et ruumides avatakse toitlustusettevõte 15 aastaks. Rentnik peab tegema rekonstrueerimistööd kahe aasta jooksul ning üüri tasumise kohustus tekib tal kolmandast aastast pärast äriruumi üürilepingu sõlmimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles