Kooli väike mänguväljak uueneb

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Variku kooli mänguväljakult võeti maha lagunenud ja ohtlikuks muutunud atraktsioonid ja varsti pannakse nende asemele laste rõõmuks üht-teist uut.
Variku kooli mänguväljakult võeti maha lagunenud ja ohtlikuks muutunud atraktsioonid ja varsti pannakse nende asemele laste rõõmuks üht-teist uut. Foto: Margus Ansu

Igav liiv ja tühi väli vaatavad vastu varem kunstigümnaasiumi ja nüüd Variku nime kandva kooli hekiga piiratud õuesopist, kus kümmekond aastat oli mänguväljak. Kas nüüd nii jääbki?  Ei jää, Variku kooli mänguväljakult võeti maha lagunenud ja ohtlikuks muutunud atraktsioonid ja varsti pannakse nende asemele laste rõõmuks üht-teist uut, selgitas Tartu linnavalitsuse haljastus- ja puhastusteenistuse haljastuse peaspetsialist Inga Kiudorf.

«Variku kool avaldas soovi saada uus mänguväljak, samasugune ettepanek tehti ka kaasavas eelarves,» ütles ta. «Kool on nõus hakkama uut korralikku mänguväljakut hooldama.»

Samasse kohta tehti mänguväljak 2003. aastal, toona andis Tartu linn selleks tööks ligi 4000 eurot, teist samapalju lisas kunstigümnaasium. Uue ronila ja kiikedega mänguväljaku rajab 10 000 euroga Tiptiptap OÜ. Lepingu järgi peab töö valmis olema 28. novembriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles