Politsei lahutas Helsingis eestlaste massikakluse

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaklus. Pilt on illustreeriv.
Kaklus. Pilt on illustreeriv. Foto: Karli Saul

Politsei lahutas laupäeval Helsingis kümmekonna eestlase kakluse, mille käigus said osapooled erineva raskusastmega vigastusi, kirjutab Helsingin Uutiset.

Politsei sai laupäeva õhtul kell 17 väljakutse Helsingisse Porttipuisto pargi lähedale Ikea poe parklasse, kus kümmekond 20-40-aastast eestlast ja Eesti taustaga meest kaklesid omavahel. Osa kaklejatest oli alkoholijoobes.

Kakluses sai kõige raskema vigastuse 40-aastane mees, kes murdis käeluu. Ka ülejäänud kaklejad said erineva raskusastmega vigastusi.

Politsei pidas sündmuskohal kinni seitse meest, ülejäänud kaklejatel õnnestus sündmuskohalt põgeneda. Kinnipeetud keeldusid kakluse põhjuste kohta selgitusi andmast. Politsei lasi kinnipeetud pärast nende isikute kindlakstegemist vabadusse.

Ida-Uusimaa politsei komissari Henri Baldaufi sõnul on kakluse põhjused segased. «Tõenäoliselt oli tegemist kahe erineva kaklusega, mis olid omavahel seotud,» ütles ta.

Politsei algatas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetluse ning uurib juhtunud karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb raske kehavigastuse tekitamist mitmele ohvrile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles