Kõik need tunnid armsamaga, veedetud koos arvutiga

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirjam ütleb, et kui neil tuleb argielus raskeid hetki ja tekivad väiksed nääklemised, võtab ta lahti enda ja oma mehe armastuskirjade raamatu ning leiab sealt jõudu ja rõõmu.
Mirjam ütleb, et kui neil tuleb argielus raskeid hetki ja tekivad väiksed nääklemised, võtab ta lahti enda ja oma mehe armastuskirjade raamatu ning leiab sealt jõudu ja rõõmu. Foto: Margus Ansu

Viis aastat tagasi, samasugusel pimedal sügisel nagu praegu, tundis üks tööpraktikal viibiv 25-aastane naine, et on oma juhendajasse lootusetult armunud.

Mirjami kuldsõrmusega käsi lebab raamatul, mille leheküljed on nummerdamata, aga mille puhul Mirjam ütleb, et neid võib olla seal 300 või natuke rohkem.

Selle paksu raamatu kinkis ta oma kallimale nende esimesel ühisel tähtpäeval ehk päeval, mil möödus aasta tema esimesest sõnumist Meelisele.

Pärast üht töökaaslastega koosolemist oli Mirjam toksinud telefonisse lihtsa info Meelisele selle kohta, kuhu ta oli pannud tema kätte jäänud olulise eseme, ning vajutanud nupule «Saada».

Sellest tunnist, minutist ja sekundist algas Mirjami ja Meelise armastuskirjade lugu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles