Tallinna kesklinnas avatakse uus spordiklubi

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimaja hoone
Postimaja hoone Foto: Conviso

MyFitness avab uue aasta esimeses pooles uue spordiklubi Tallinna kesklinnas, Postimaja hoones. Spordiklubis saab olema kaasaegne jõusaal ning moodsad rühmatreeningute saalid.

«MyFitness Postimaja lisandumisega avarduvad meie praeguste ja tulevaste liikmete treenimisvõimalused. Saame lisada treeninguid lõuna- ja õhtutsoonidesse, mis meie tänaste liikmete seas järjest suuremat nõudlust on tekitanud. Samuti on see hea võimalus rikastada tunniplaani uute ja põnevate treeningutega, täiustada jõusaali uute masinatega ning tuua inimesteni uusi trende  fitness-maastikul,» sõnab MyFitnessi juhatuse liige Erkki Torn.

Postimaja haldava Catella Corporate Finance OÜ juht Aavo Kokk ütles, et tal on tõsiselt hea meel, et MyFitness otsustas oma uue klubi Postimajas avada. See lisab hoonele esinduslikkust ning annab kesklinnas töötavatele ja elavatele inimestele suurepärase sportimisvõimaluse.

Spordiklubi hakkab paiknema Postimaja (Narva maantee 1, Tallinn) hoone 3. korrusel, kus saab olema kaasaegne jõusaal, uudne funktsionaaltreeningute ala ning moodsad rühmatreeningute saalid. MyFitness on Baltikumi suurim spordiklubide kett, opereerides kümmet klubi üle Eesti ning seitset klubi Riias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles