Punane tänav avatakse homme liikluseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teeremont.
Teeremont. Foto: Urmas Luik

Alates homsest on  liikluseks avatud Punane tänav ning eeloleval nädalavahetusel lõpetatakse ka Punase tänava ja Smuuli tee ristmiku kõnniteede asfalteerimine ning teekatte märgistus- ja haljastustööd.

Abilinnapea Deniss Boroditš ütles, et Punase tänava remondi lõpetamise tähtaeg on lepingu järgi 27. august, kuid tänaseks on tööd jõudnud sellisesse faasi, et liikluse saab juba homme avada.

«Ehitajatel jäävad kuni tööde lõpetamise tähtajani, 27. augustini teha mõned viimistlustööd peamiselt Smuuli tee ja Punase tänava ristmiku piirkonnas,» ütles Boroditš. «Tavaliiklust need aga ei sega, mistõttu otsustasime koos ehitajatega, et alates homsest saame linlaste elu veidi leevendada ja uue asfaltkattega Punase tänava vastremonditud lõigule liikluse peale lubada.»

Punasel tänaval Suur – Paala tänavast Smuuli teeni teeb linna tellimusel teekatte taastusremonti AS Tallinna Teed. Remonditava lõigu pikkus on 1,2 kilomeetri ja ehituse maksumus on 9,3 miljonit krooni.

Tööde käigus freesiti olemasolev asfaltkate ühtlaseks, paigaldati uued äärekivid, asfalteeritakse kõnni- ja sõiduteed ning tehakse uus teekattemärgistus.

Lisaks teekatte uuendamisele rajati jalakäijate ohutuse tagamiseks ülekäiguradadele ohutussaared.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles