Kooli korjanduskast ootab loomadele toitu

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üheksandikud Žanett Aleksandrova (vasakul) ja Lisa Leer õpilasesindusest ning viienda klassi õpilane Jan-Silvar Lembit pistsid omalt poolt kasti pakikesed koerte kuivtoiduga.
Üheksandikud Žanett Aleksandrova (vasakul) ja Lisa Leer õpilasesindusest ning viienda klassi õpilane Jan-Silvar Lembit pistsid omalt poolt kasti pakikesed koerte kuivtoiduga. Foto: Margus Ansu

Forseliuse kooli õpilased panid esmaspäeval kooli teisele korrusele korjanduskasti, kuhu ootavad kõigi õpilaste heategu Tartu koduta loomade varjupaigale. Üheksandikud Žanett Aleksandrova (vasakul) ja Lisa Leer õpilasesindusest ning viienda klassi õpilane Jan-Silvar Lembit pistsid omalt poolt kasti pakikesed koerte kuivtoiduga.

Kui esialgu oli õpilasesindusel plaanis koguda loomadele vaid toitu, siis peale varjupaigaga konsulteerimist laiendati ka oodatavate asjade ringi. Nii võivad lapsed tuua kodust üleliigseid voodiriideid, tekke, patju ja lemmikloomade mänguasju.

Kooli huvijuht Epp Rattasep rääkis, et sedasi on heategevusüritusest võimalik osa võtta ka neil õpilastel, kel pole raha loomadele söögi ostmiseks, kuid saavad annetada kodus üleliigseks osutunud esemeid. Linnakodanikud võivad oma panuse annetuskasti tuua 6. detsembril, kui koolis on jõululaat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles