Kool pidas vanas kohas viimast laata

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Waldorfgümnaasiumi iga-aastane advendilaat tõi suupistete ja käsitööga kauplema kogu koolipere. Üha menukamaks muutub sündmus ka linlaste seas.
Waldorfgümnaasiumi iga-aastane advendilaat tõi suupistete ja käsitööga kauplema kogu koolipere. Üha menukamaks muutub sündmus ka linlaste seas. Foto: Margus Ansu

Tervet koolimaja hõlmava laada korraldas Tartu waldorf­gümnaasium laupäeval viimase suurema üritusena Ploomi tänava majas. Jõulupidu tuleb juba hiljuti maa­ülikooli käest ostetud uues hoones.

Toredast majast ära minna on ühelt poolt kahju, teisalt valdab kõiki kolimise ootusärevus, rääkis Tartu waldorfgüm­naasiumi juhataja Triin Iva.

Oktoobrikuus ostis Tartu Vaba Wal­dorf­kooli Selts maaülikoolilt 960 000 euro eest ära vana peahoone Kreutzwaldi tänaval. Seal käib praegu remont ning õppetööd plaanib kool uues kohas alustada uuel aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles