Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman
Saada vihje

Uued vanad jõulumaitsed

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Britt Rosen
Heidi Pargi kondiitri jõulukeeks puuviljade ja šokolaadiga.
Heidi Pargi kondiitri jõulukeeks puuviljade ja šokolaadiga. Foto: Tootjad

Pühade tulek toob lettidele tavapärasest kirjuma valiku verivorsti, praeliha, leiba, magusat – mõned vihjed uudishimulikele.

Rannarootsi läks tänavu lausa nii kaugele, et kooris verivorstidelt naha: üks nende uudistooteid on kestata verivorstid, mis erinevalt traditsioonilistest sisaldavad koos püsimiseks 17 protsenti liha. Eriti suupärased neile, kes soole pärast verivorsti söömata jätavad.

Maks&Moorits hoiab puhta maitse joont, esitledes muu hulgas seasooles verivorste Eesti võiga, mis annab neile maheda maitse ja krõbeduse. Samuti pakub firma mugavat küpsetuskarbis ahjuliha – Aasia nootidega magusvürtsikas seapraad tšilli ja ingveriga on neist üks.

Kommentaarid

Märksõnad

Tagasi üles