Moskva laste küllakutsumine maksab 200 000 krooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsapõlengud Venemaal
Metsapõlengud Venemaal Foto: SCANPIX

Tallinna linnavalitsus eraldas reservfondist 200 000 krooni, et katta suitsusest Moskvast Tallinna külla kutsutud laste ja nende saatjate majutamise ja toitlustamise kulud.

Moskvast tuleb kokku 100 last ja nende saatjat, kes viiakse «Kullo» huvikeskuse Karepa noortelaagrisse ja Kurgjärve spordibaasi.

Abilinnapea Yana Toomi sõnul soovib Tallinna linn aidata ja toetada Moskva lapsi ning võimaldada Moskva lastele kuni septembrikuuni kümme päeva puhkuseks ja tervise parandamiseks.

«Kõik Moskvast saabuvad lapsed on kas vähekindlustatud või üksikvanemaga peredest, kel ei olnud võimalust sel erakordselt kuumal ja raskel suvel väljaspool Moskvat puhata,» ütles Toom.

Juulikuu lõpust saati levivad Venemaal metsa- ja maastikupõlengud, mis on Moskva linnas põhjustanud tulekahjude sudu ja väga raske ökoloogilise olukorra.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles