Spordi lühiuudised

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aljand poolfinaali ei saanud

Dohas alanud ujumise lühiraja MMil oli eile hommikul võistlustules Eesti suurim lootus Martti Aljand, kes 100 m rinnuliujumises poolfinaali siiski ei pääsenud. Aljand sai eelujumises kirja aja 58,87 ning see andis MMil 20. koha. Edasi oleks pääsenud 58,25ga. Martin Allikvee sai samal distantsil isiklikku rekordit märkiva 59,22ga 27. koha. Naiste 50 m rinnuliujumises sai Karleen Kersa 32,03ga 42. koha. Meeste 200 m vabaltujumises sai Henri Reinsalu 54. koha (1.50,36).

Epeenaiskond pääses Euroopa mängudele

Üleeile avaldati Euroopa vehklemisföderatsiooni nimekiri sportlastest, kes on kvalifitseerunud järgmise aasta juunis Bakuus toimuvatele Euroopa mängudele. Võistkondlikult tagas pääsu maailma edetabelis teist positsiooni hoidev Eesti epeenaiskond, individuaalselt aga meeste epee maailma edetabelis hetkel 16. kohal olev Nikolai Novosjolov. Lisaks eestlannadele pääsesid Euroopa mängudele veel maailma edetabelijuht Venemaa, Itaalia, Rumeenia, Ungari ja Aserbaidžaan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles