Valga alistas TLÜ/Kalevi, Tarvas võitis Dinamot

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli Balti liigas peeti eile viis mängu, võistlustules oli ka neli Eesti võistkonda.

Õhtu esimeses kohtumises sai suure kaotuse TTÜ, kes jäi võõrsil 54:116 alla Lietkabelise meeskonnale. Võitjate parimana viskas Evaldas Zabas 20 punkti, TTÜ poolt panustasid 14 silmaga nii Joonas Järveläinen kui ka Kristjan Makke.

Kahe Eesti meeskonna omavahelises vastasseisus alistas Valga/Maks&Moorits võõral väljakul 81:66 TLÜ/Kalevi. Võitjate suurimaks korvikütiks oli 24 punkti visanud Reinis Strupovics, Kalevi poolt vastas 18 punktiga Ivar Tulit.

Rakvere Tarvas võõrustas omakorda Moskva Dinamot ning teenis kodus 87:81 võidu. Tarva parimana korraldas taas viskekontserdi Brandis Raley-Ross, kelle arvele jäi 35 punkti, Dinamo resultatiivseim oli 23 silmaga Tyshawn Taylor.

Lisaks alistas eilsetes teistes kohtumistes Baronsi meeskond 74:73 Pieno zvaigzdesi ning Jekabils oli omakorda 78:67 parem Valmierast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles