Seinasodijatega võitlemiseks loodi ümarlaud

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grafiti Tapal..
Grafiti Tapal.. Foto: Politsei.

Eile toimunud Tallinna munitsipaalpolitsei ameti esindaja ja kodanikualgatuse teinud Mart Sanderi kohtumisel otsustati luua ümarlaud, mis kutsub kokku erinevate asjasse puutuvate valdkondade esindajad ning kodanikuühendused, et leida parimad viisid ja vahendid võitluseks pahatahtlike sodijatega.


Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti juhataja Kaimo Järviku sõnul peaks hooliv suhtumine oma ümbrusesse ning elukeskkonda olema kõigi inimeste südameasi ja muusik Mart Sanderi tehtud üleskutse Tallinnas tegutsevate seinasodijate vastu võitlemiseks on hea näide kodanikujulgusest ning toetamist väärt.

«Igaüks on kohustatud säästma elu- ja looduskeskkonda,» rõhutas Järvik.

Telesaatejuhti ja muusikut Mart Sanderit pahandavad sodijad, kes rikuvad oma kritseldustega majaseinu ning pakub paharettide tabajale 10 000 krooni suurust preemiat.

Munitsipaalpolitsei väitel saab väärteomenetluse korras sodijaid karistada siis, kui nad teolt tabatakse, kuid see on aga vähetõenäoline, sest enamasti on sirgeldajad alaealised, kes tegutsevad aegadel ja kohtades, kus liigub vähe inimesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles