Pauluse kiriku saal saab viimast lihvi

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Väga-väga ettevaatlikult seadsid Saare Dolomiit-Väokivi OÜ töötajad eile hommikupoolikul oma kohale Pauluse kiriku marmorist altarilauda, mis kaalub tonni. Samal ajal harjutasid taastatud kirikusaalis esimeseks kontserdiks Pauluse kiriku organist Anna Humal ning muusikud Atlan Karp, Kristel Eeroja-Põldoja ja Katrin K. Maasikmäe.  

«Reedel saavad viimased pingid ja lühtrid paika, laupäeval on suur koristuspäev ja pühapäevaks on kõik siin oodatud,» ütles kirikut taastava sihtasutuse Tartu Pauluse Kirik juhataja Elo Süld.

Pühapäeval kell kümme algab nüüd tuhandet inimest mahutavas kirikusaalis teise advendi jumalateenistus. Sama päeva õhtul kell kuus on põhjalikult remonditud kirikusaalis esimene kontsert «Süüta küünal». Johann Sebastian Bachi advendi- ja jõulukantaatidest esitavad aariaid, duette ja koraale kontserdi korraldaja Anna Humal, Karmen Puis, Katrin K. Maasikmäe, Kristel Eeroja-Põldoja, Atlan Karp, Aivar Kaseste, Pauluse noorteansambel, kammerkoor ja külalised. Sissepääs vaba annetusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles