Vene erootikatäht tahab Haapsalu promenaadile oma skulptuuri

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vene meediakanalid kirjutavad, et peagi püstitatakse Haapsallu skulptuur «Väike merineitsi», mille modelliks oli erootikatäht Katya Sambuca. 

Pronksist skulptuur on 1,25 meetrit kõrge ja kaalub ligikaudu 79 kilogrammi ning selle autoriks on Aleksander Sergey Wroblewski. «Kontrastiks taanlaste kurvale «Väikse merineitsi» skulptuurile tahtsime meie kehastada vabadust ja julgust,» ütles skulptor Sergey Wroblewski. «Katya oma nukunäoga, perfektse figuuri ja väga pikkade juustega on suurepärane karakter. See on iga mehe pronksi valatud unistus,» kirjeldas skulptor valminud tööd.

Sambuca rääkis Postimehele, et tal on Haapsaluga eriline side ning hiljuti ostis ta vanalinna 17. sajandil ehitatud majja katusekorteri. Side Haapsalu linnaga kannustas kinkima linnale pronksskulptuuri «Väike merineitsi», mille modelliks ta ise oli. Autorid ise soovivad püstitada skulptuuri promenaadi äärde. «Täpse asukoha otsustab Haapsalu linnavalitsus,» öeldi Postimehele.

Noorel naisel on Haapsaluga suured plaanid. Katya sõnul on ta kohtunud Haapsalu linnapea Urmas Suklesega ning arutanud oma plaane investeerida Haapsallu ning meelitada sinna vene turiste. Samuti on noor naine avaldanud, et soovib hakata  perepsühholoogi teenust pakkuma.

Haapsalu linnapea Urmas Sukles kinnitas, et on Katyaga põgusalt kohtunud, kuid omapärasest kingist sai ta teada esimest korda täna hommikul meili teel. «Kui nad teevad ametliku taotluse, kus on ka pildid juures, siis eks me hakkame seda volikogus arutama. «Ei» küll ei ütleks täna. Kõik on võimalik!» muigas Sukles. Võimalus, et erootikatähe «Väikse merineitsi» skulptruur promenaadile tuleks, on aga linnapea sõnul kaduvväike. 

Artikleid ja videot modellist saab vaadata siit ja siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles