Rahvusraamatukogus algab traditsiooniline jõulukuu raamatunädal

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukuu raamatunädal rahvusraamatukogu fuajees.
Jõulukuu raamatunädal rahvusraamatukogu fuajees. Foto: Peeter Langovits

9.-13. detsembrini rahvusraamatukogus toimuval jõulukuu raamatunädalal müüb väljaandeid üle 60 kirjastuse, toimuvad esitlused, ettelugemised ja palju muud.

Selle aasta kava läbiv teema on eesti kirjandusklassika, mis märgib kultuuriministeeriumi programmi «Eesti kirjandus» lõpule jõudmist. Programmi raames tehti DIGARist vabalt kättesaadavaks sel aastal 87 ja eelmisel aastal 116 e-raamatut, teatas raamatukogu.

12. detsembril leiab seal aset Eesti Kirjanike Liidu korraldatav Paabeli raamatukogu kirjandusfoorum «Kirjanduse piirid, raamatute raamid», kus astuvad üles Priit Kruus, Maarja Vaino, Asko Künnap, Maarja Kalmet, Igor Kotjuh, Jan Kaus, Ene Paaver, Kaupo Meiel, Marju Lauristin ja Jürgen Rooste. Kell 19 järgneb luule- ja muusikakava.

Raamatunädalal saab osaleda ka mitmel raamatuesitlusel ja improkirjutamisel VAT Teatris. Laupäeva kava on suunatud eelkõige lastele. Osavõtt kõigist sündmustest on vaba.

Raamatunädala kava on kättesaadav rahvusraamatukogu kodulehel.

Raamatumüük on avatud 9. detsembril kella 12–20, 10.–12. detsembrini kella 10–20 ja 13. detsembril kella 12–18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles