Laupäeval saab Koplis jõuluperepäeval kingitusi meisterdada

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meisterdatud päkapikud
Meisterdatud päkapikud Foto: Postimees.ee

Laupäeval (13. detsembril) kell 12-17 on igas vanuses meisterdamishuvilised oodatud Kopli Arenduskeskuse vahvale jõuluperepäevale. Kopli Ametikooli ruumides ja õuealal on avatud kingituste meisterdamise töökojad ja jõululaat. Lastega tegelevad päkapikud

Osalejaid ootab üle kümne erineva töötoa, kus kogenud juhendajate näpunäidete järgi saab meisterdada jõuluteemalisi kaunistusi ja kingitusi. Valmistatakse puidust kuumaaluseid ja südameid, nahast tarbeesemeid, glamuurseid kuuseehteid, amulette, sepiseid ja metallkaunistusi, valatakse mesilasvahast küünlaid ja voolitakse martsipani.

«Pakume võimalust ise jõulukingid valmistada ja veeta meeleolukas laupäev. Osavõtt ja meisterdamiseks vajalik materjal on tasuta ning tegevust jagub igas vanuses osalejale,» ütles Kopli Arenduskeskuse projektijuht Kätlin Viksne.

Jõululaadal pakutakse erinevaid käsitöötooteid, tekstiili-, toidu- ja tarbekaupu. Töötab ka jõulukohvik, kus pakutakse ametikooli õpilaste enda valmistatud suupisteid ja maiustusi. Põnevaid mänge korraldavad lastele noortekeskuse vahvad spetsialistid.

Kopli Arenduskeskuse eesmärk on pakkuda erinevaid kvaliteetseid isetegemise ja kaasaelamise võimalusi mitmekülgse vaba aja sisustamise, elukestva õppe, ettevõtlust soodustava tegevuse ning elukeskkonna väärtustamise kaudu. Arenduskeskus asub aadressil Uus-Maleva 10/Kopli 98

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles