Tartu ülikooli korvpallinaiskond sai esimese võidu

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oktoobri alguses naiste korvpalli hooaja avamise pressikonverentsil oli Tartu ülikooli korvpallinaiskonna kõige kogenum mängija Sheila Kodanik ootusärevuses.
Oktoobri alguses naiste korvpalli hooaja avamise pressikonverentsil oli Tartu ülikooli korvpallinaiskonna kõige kogenum mängija Sheila Kodanik ootusärevuses. Foto: Sander Ilvest

Esmaspäeva õhtul võitis Eesti-Läti ühisliigas Tartu ülikooli korvpallinaiskond Audentese SG / Noortekoondist 67:49, tegu oli esimese võiduga senisest 11 mängust.

Tartu ülikooli korvpallinaiskonna treener Toomas Liivak tunnistas, et üleeilne võit tõi küll rõõmu, ent hooaja esimese poolega ei saa siiski rahule jääda. «Võite võinuks olla rohkem, neli või viis,» rääkis ta.

Liivaku sõnul polnud neil esimestes mängudes korralikku naiskonda komplekteeritud, lisaks kimbutasid vahepeal mängijaid vigastused ja need asjaolud langesid kokku mängudega, mis olnuks võidetavad. Korralikult komplekteerimata või vigastustega naiskonnaga aga tuli paljudes mängudes vastasele alla vanduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles