Spordi lühiuudised

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandis Silavs.
Sandis Silavs. Foto: Ants Liigus

Pärnu üllatas Balti liigas Kalevit

Korvpalli Balti liigas sai üllatuskaotuse Kalev/Cramo, kes jäi 73:83 alla Pärnu KKle. Pärnu resultatiivseimana tõi Sandis Silavs 23 punkti, Kalevile tõi Rolands Freimanis 16 punkti ja võttis 12 lauapalli. Kalev sai tabelisse kuue võidu kõrvale esimese kaotuse, Pärnul on kaks võitu ja viis kaotust. Rapla Tyco jäi kodusaalis 63:79 alla Utena Juventusele, Valga Maks&Moorits kaotas samuti kodus 63:76 Jekabpilsile.

Liverpool langes välja

Jalgpalli Meistrite liigas ei suutnud Liverpool B-alagrupi viimases voorus kodus enamat 1:1 viigist Baseliga ja langes konkurentsist välja. A-alagrupist pääsesid edasi omavahel 0:0 viiki mänginud Madridi Atletico ja Juventus, B-alagrupist lisaks Baselile ka Madridi Real. C-alagrupist said edasi Leverkuseni Bayer ja Monaco, kes alistas 2:0 Peterburi Zeniti. D-grupist said edasi Dortmund ja Arsenal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles