Fotod: lasnamäelased said veel ühe uue Maxima

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Lasnamäel (Paepargi 57) avati neljapäeval uues Maxima XX supermarket, mis on järjekorras kuues Maxima Eesti pealinnas. Parimate pakkumiste jahtijad seisid juba sabas hommikust saadik, uus poodi tegi uksed lahti keskpäeval.

Tallinna linnapea Edgar Savisaar tervitas venekeelses kõnes lasnamäelasi kui Tallinna suurima ja tugevama linnaosa elanikke, eesti ja vene keeles rääkis Lasnamäe linnaosavanem Olga Ivanova poeketiga koostöös sündinud heategevusprojektidest, mis on toonud kingitusi nii linnaosa puuetega kui ka vähekindlustatud lastele.

Paepargi Maxima XX supermarketi müügisaali pindala on 1715 ruutmeetrit. Kaupluse sortiment küünib enam kui 20 000 erineva tooteni. Kaubavalikus on suur valik kodumaiseid tooteid, samuti värsked puu- ja köögiviljad. Samuti  pakutakse Maxima köögi värskeid liha-, kulinaaria- ja kondiitritooteid, mida valmistatakse kauplusteketi oma tsehhides. 

Paepargi Maxima XX on kaubandusketi kuues supermarket Tallinnas. Esimene XX formaadi supermarket avati 2012. aastal Ümera teel ning sellest järgmine sama aasta novembris Smuuli teel. Mullu detsembris avati põhjalikult renoveeritud supermarket Õismäe tee 46.  

Tänavu oktoobris avati XX supermarket Mustamäel Tammsaare tee 33 ning detsembri alguses XX supermarket Põhja-Tallinna linnaosas Stroomi kaubanduskeskuses.  

Paepargi 57 rajatud kahekorruselise kaubanduskeskuse ehitas AS Merko Ehitus Eesti, hoone suletud netopind on ligikaudu 2900 ruutmeetrit. Maxima XX supermarketi kõrval paiknevad hoones ka erinevad väiksemad kaubandus- ja teeninduspinnad – apteek, lemmikloomakauplus ja pizzarestoran.  

Lisaks kaubanduskeskuse hoonele rajas Merko Ehitus Eesti hoone juurde parkla koos valgustuse ja haljastusega. Ehitustööd algasid tänavu aprillis ning need lõpetati novembris.  

Kauplusesse on kesklinna poolt kõige otstarbekam sõita mööda Laagna teed ning siis pöörata pärast Paepargist möödumist (samas on ka Lasnamäe linnaosavalitsus) paremale Võidujooksu tänavale ja sealt juba pargi suunas, kus on ka kauplus. Vaata galeriist kaubavalikut!

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles