Galerii: vaata, mida müüakse Tallinna Loomeinkubaatori suurel väljamüügil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Loomeinkubaatoris toimub neljapäeval, 11. detsembril kella 12-19 disainiturg: pakutakse laste- ja täiskasvanute rõivaid, ehteid ja aksessuaare, lemmikloomatarbeid ja palju muud põnevat. Iga aastaga tuleb müüjaid aina juurde. Vaata Postimehe galeriist, mida müüakse!

Avatud on Loomeinkubaatori erinevad stuudiod ning ateljeed. Lisaks naiste- ja meesterõivastele on sel aastal osalemas mitmed Eesti lasteriiete brändid, osta saab ka käsitsi valmistatud mänguasju. Väljamüügilt  leiab ka looduskosmeetikat puhtast Eestimaisest loodusest ning erinevaid ökomaiuseid, avatud on spetsiaalne sisekujundusala. Pop-up kohvikus pakub soolaseid suupisteid ning hõrgutavaid kooke toidublogijate Blogipuhvet.

Basaaril saab tutvuda ligikaudu 60 eriilmelise brändi/loomeinimesega,  näiteks on esindatud rõivabrändid  #jonurm, Iris Janvier, naha- ja kotidisainer Kadri Kruus, luksuslik kotibränd Jukocute ning Stockholmist Tallinna kolinud disaineri Hannele Meriku unikaalne kotibränd MERÏKH, autoriillustratsioonidega siidsalle loov Kätlin Kaljuvee, ehtebränd New Vintage by Kriss, looduskosmeetika bränd Sõsar, sisustusaksessuaaride bränd Valhalla Factory, klaasistuudio Annkris Glass, käsitöögurmee paremikku kuuluv RemedyWay, «kiiksuga» meestesärke disainiv SWÄRK ja paljud teised. 

Basaaril osalevad sel aastal:

Fabritseeritud aktid

Annkris-Glass

Blogipuhvet

Bless This Mess

Candelina Style küünlad

Dadamora

Dukiboo

Ellu sallid

Eleka Pajusaar

Ewa-Kaisa * Paintings

Gvido Design

HELK

Indrek Batiste

Iris Janvier

JUKOCUTE

Janika Mägi Design

Kadri Kruus - designer leather goods

Kaidi Kuur - Fashion Designer

Sisi Reen Jewelry

Kristi Liiva Jewelry

Kätlin Kaljuvee

Lemmiklooma.ee

Lisa Kröber Jewellery

Liss

Lowi Vi

Lucky Laika

Luscher &Matiesen veinid

Mammu couture

Mari Design

Merïkh

MiksKaMitte

Mimi Disain

Mokoko Labs

MyaMoon

New Vintage by Kriss

Nufnuf

OKEIKO

ONEMANDUO

OOMYO

Poeet

Prints by TM

Raili Nolvak fashion design

Rannarahva muuseum

RemedyWay

Sabina Palm Design

Skarbel

Sõsar

Stuudio Keramos

SWÄRK

Talken Design

TigaseMann

TurBliss

Triin Mari

Umbra

Valhalla Factory

Woolish

jt

Moetänaval tegutsevad:

Katrin Rao Keraamika

POTIERI keraamika

Porcellisa

Eraldi hubase väljapanekuga on esindatud ka Eesti Disaini Maja / Estonian Design House: Monika Järg / stuudio Tekstiil Ruumis, mare kelpman tekstiilistuudio, Krista Leesi jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles