Imeline tagasitulek soosikute sekka

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pablo Zabaleta tähistamas AS roma võrku löödud väravat.
Pablo Zabaleta tähistamas AS roma võrku löödud väravat. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas on selleks hooajaks alagrupiturniirile joon alla tõmmatud ning 16 paremat meeskonda jätkavad veebruaris mängudega kaheksandikfinaalides. Viimase kahe vooruga suutis väikese ime korda saata Inglismaa meister Manchester City, kes jõudis klubi ajaloos teist korda Meistrite liigas alagrupist edasi.

Kaheksandikfinaalide paarid loositakse esmaspäeval Nyonis. Alagrupi võitnud meeskonnad saavad loosimiseks asetuse ning neile tulevad vastu gruppides teiseks jäänud tiimid. Omavahel ei saa vastamisi minna ühes alagrupis mänginud võistkonnad ega ka sama riigi klubid. Alagrupi võitjate ongi kindlasti just eespool mainitud City see tiim, keda soovitakse loosimisel vältida. Reeglite järgi ei saa neile vastaseks loosida Bayernit ja Londoni Chelseat, kuid nende duell mõne Hispaania suurklubiga on täiesti reaalne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles