Nõmme turul avatakse taas uisuväljak

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval teritas töömees Nõmme turu liuvälja juures uiske.
Kolmapäeval teritas töömees Nõmme turu liuvälja juures uiske. Foto: Liis Treimann

Pühapäeval, 14. detsembril kell 12 avatakse Nõmme turul viiendat aastat järjest  uisuplats.

Avamisel esinevad uisukooli Reval Jäärevüüteater «Mizzi» ja külalisesinejana astub üles Marilyn Jurman. Toimub jõululaat ja kohal on ka jõuluvana. Avamispäeval on liuväli kõigile tasuta,» teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Abilinnapea Arvo Sarapuu kinnitusel on Tallinna Turgude eestvõttel rajatav liuväli tõestanud oma populaarsust. «Näiteks eelmisel hooajal pani uisud alla 7381 külastajat ehk keskmiselt päevas  üle 60 inimese,» märkis Sarapuu.

«Viimased talved on näidanud Eestimaa ilma heitlikust, kus vaheldumisi  on pakast ja sügisest soojust. Nigelamate jää- ja lumeoludega, kus talispordisõpradel on oma harrastuste nautimise võimalused kasinad, pakub liuväli head alternatiivi,» lisas ta.

450-ruutmeetrilisele vabaõhuliuväljale mahuvad korraga nii sõpruskonnad hokid mängima kui rahulikumat uisusõitu nautijad oma uisupoognaid jääle joonistama. Uisuplats on avatud iga päev kella 10-21. 24. ja 31. detsembril suletakse liuväli kaks tundi varem ehk kell 19.

Liuvälja pilet maksab kolm eurot ja sooduspilet (õpilased ja üliõpilased) kaks eurot. Uiskude rent on kaks eurot. Lukustatava kapi rent 1,5 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles